Fordele ved en drikkevandskøler​

Fordelen ved frisk vand

Drikkevandskølere gør det lettere og sjovere at drikke vand. Der er ingen tvivl om, at adgangen til frisk vand er afgørende for folks velbefindende. Utallige undersøgelser har påvist sammenhænget mellem kvaliteten af ens arbejde, i forhold til mængden af vand man drikker i løbet af en dag.

Det er egentlig ganske enkelt: ta’ et glas, åben for vandhanen og nyd det vand, som kommer ud af hanen. Vi her i danmark er så privilligeret, at vi kan tillade os at nyde vandet fra vandhanen.

Det laver vi ikke om på – tværtimod! Vi kobler vores elegante drikkevandskølere direkte på jeres forsyningsnet, sætter strøm til – og så har I en løsning, hvor vandet straks er koldt, varmt eller med bobler!

Nemt, sundt og meget besparende for miljøet og jeres økonomi.

Friskhed

Med en af vores drikkevandskølere får du frisk, rent vand – med det samme! Intet spild

Vil du drikke direkte fra hanen, bør du altid lade det stillestående vand i rørene løber ud først. Her bruger du allerede mindst 2-3 dl, inden vandet er blevet koldt – og dermed frisk. Undgå bl.a. dette spild med en af vores drikkevandskølere. Samtidigt vil evt. bakterier, som måtte være i det stillestående eller lunere vand være elimineret.

Har du brug for en frisk kop kaffe eller te, har vi også maskiner, som klarer det.

Miljøet

Postevand er det klimavenlige valg. Undersøgelser fra DTU Miljø og HOFAR (Hovedstadens Forsyningsselskab) viser, at sammenlignet med postevand udledes der 900 gange så meget CO2 pr liter vand fra flaskevand. Her har man indregnet, hvad der udledes ved at pumpe postevandet op, lægges vandrør, iltning på vandværkerne sammenlignet med produktionen af plastikflasker, aftapning og transport. Drikkevandskølerne fra Waterrex er alle baseret på direkte forsyning af postevand (enkelte modeller endda med internt reservoir til påfyldning af postevand uden krav om tilkobling til ledningsnettet)

Halverede danskerne forbruget af drikkevand på flasker, viste en undersøgelse fra HOFOR i 2012, at det ville svare til, at der blev kørt 107 millioner færre kilometer bilkørsel – bare i Danmark.

Det kræver ca. 3 liter almindeligt vand at en producere en liter flaskevand. Kun ca. 1/3 af genbrugsflaskerne til vand kommer tilbage i systemet

Mange virksomheder bryster sig af at have et CO2 neutralt website. Hvorfor ikke følge denne bevidsthed hele vejen og få den friske drikkevand med?

Brug kilden til rent vand mere og kilden til forurening mindre.

Økonomi

Opnå besparelser på flere tusinde kroner årligt ved at bruge drikkevandskølere i virksomheden. Jo flere brugere – jo større besparelser!

Er I bare 4-5 brugere (medarbejdere, kunder, gæster) af frisk vand i en virksomhed, vil der være rigtig god økonomi i at skifte forbruget af vand fra vandflasker/dunke til frisk vand fra en vandkøler.

Drikker man meget vand med brus fra flasker, er der naturligvis yderligere besparelser ved at vælge en køler med brus.

Du skal ikke tænke på transport, administration af, og opbevaring af vandflasker eller dunke.

Vi tilbyder abonnementer til en fast månedlig pris , hvor serviceaftalen er inkluderet med udskiftning af filtre samt faste servicebesøg, men tilbyder selvfølgelig også vandkølere som I køber og evt. tegner en seperat serviceaftale til.

Sundhed

Kravene til postevand – som er det vand, som enten skal tilsluttes eller hældes på Waterrex’ maskiner er langt skrappere end kravene til vand i flasker.

Man siger, at et menneske på et livsforløb drikker ca. 75.000 liter. Der kan være lidt forskellige meninger omkring, hvor meget man bør drikke pr. dag. Det afhænger også af den fysiske aktivitet, men man regner med, at den menneskelige krop dehydrerer ca. 1 ½ liter vand om dagen ved ikke fysisk hårdt arbejde. Om man bare vil dække basisbehovet eller fylde lidt ekstra på, må være op til den enkelte. Kroppen skal nok guide dig, men det skader ikke at være proaktiv.

Er man dehydreret giver det følelsen af træthed, men på længere sigt kan manglende indtagelse af vand bl.a. påvirke ældningsprocessen, vægten, immunforsvaret mm.

Bakterie indholdet i postevand er langt lavere end i flaskevand. Undersøgelser fra Københavns Energi og Institut for Vand og Miljø viser, at kim tallet, som registrerer mikrobiologisk aktivitet i vandet, ved 37 grader varmt vand er 10 kim pr. milliliter. Grænseværdien er 20 kim pr. milliliter ved 37 grader. I flaskevand blev der tilsvarende målt 540.000 kim. Grænseværdierne for flaskevand er dog anderledes, og der er intet grænseoverskridende i disse tal som så.

Tænker man også lidt på sin personlige vægt, er vand også fantastisk. Man kan ”snyde” maven lidt ved f.eks. at starte dagen med et glas vand eller indtage et glas vand, før man spiser. Undersøgelser har vist, at indtagelse af ca. en halv liter vand inden et måltid betød, at brugeren spiste 90 kcal mindre. Hvor præcist man kan gøre det op, er nok svært, men en ting er sikkert – vand feder ikke!

Bestil en vandkøler i dag

Vi har et stort udvalg af vandkølere, så vi nok skal finde en som passer til jeres behov.

Scroll to Top