0

0 varer - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

Vandautomater og Vandkølere - Landets bedste udvalg

Kaffeautomater

Knock Box fra Sage

Knock Box fra Sage

265,00 kr
Tea Maker fra Sage

Tea Maker fra Sage

1.919,00 kr
Smart Grinder fra Sage

Smart Grinder fra Sage

1.999,00 kr
Oracle espressomaskine fra Sage

Oracle espressomaskine fra Sage

15.999,00 kr

Barista espressomaskiner kaffemaskiner

Kaffe maskiner er ikke ens og derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige kaffemaskine der opfylder ens behov om det er til kontoret eller privaten.
Når du køber en espressomaskine køber du ikke kun en espressomaskine, du køber en smagsoplevelse hvor der er kælet for hele brygningsprocessen. 

Espresso og Cappuccino maskiner BARISTA EXPRESS

Saga Oracle espressomaskinen gå dig til den perfekte barista i det du begynder kaffebrygningen, det betyder at fornemmelsen og oplevelsen fra du begynder at brygge kaffen, til du sidder og drikker keffen er nær den perfekte oplevelse fra start til slut.

Barista express opfylder behovet til enhver kaffeelsker som ikke stiller tilfreds men som efterspørger det bedste.

Temperaturen betyder meget under kaffebrygningen

Vandtemperatur og tryk under en kaffebrygning betyder meget, temperaturen skal helst ligge mellem 92° og 95° grader, således sikrer du at kaffens æteriske olier som er i kaffebønden kommer ud i kaffen. Kaffens duft og smagsoplevelse vil være en helt anden.

Det korrekt vandtryk under kaffebrygningen

Når du brygger en kop kaffe, siger eksperterne at vandtrykket under kaffebrygningen skal ligge ca. 9 bar, hvis trykker ligger under de 9 bar, siges det at kaffebønnen ikke udnyttes 100% det betyder at smagsoplevelse forringes mange espressomaskiner har et højere tryk helt op til 15 bar, det betyder dog ikke noget for smagoplevelsen det er dog ikke nødvendigt med et højere tryk end de 9 bar. trykket i saga espresso maskiner op til 15 bar som falder en smule så snart kaffebrygningen starter og levere en rig og cremet smag,

Kaffebønder ligger klar i bøndebeholderen

Espresso og cappucinomaskinen har en beholder til kaffebønnerne som kun genfyldes jævnligt, hvilket betyder at bænden friskkværnes ved hver kaffebrygning for den perfekte oplevelse hver gang.

Kaffekværns indstilligen har 18 stillinger der gør det muligt at kværne bønnen fra grov til helt fin, for bedst muligt at udvinde smage og æsterikse olier som findes i kaffebønden.