Lej en køler

Vandkøler på lejeaftale

Bestil drikkevandskøler

Find den drikkevandskøler som matcher din virksomheds behov bedst muligt. Bestil køleren ved at udfylde dine data under "Lej produktet"

Aftale om montering

I vil herefter blive kontaktet for nærmere aftale omkring monteringen af køleren.

Installation

Vi kommer og installere jeres drikkevandskøler på det aftalte sted.

Klar til brug

Ved tegning af en lejeaftale på en drikkevandskøler følger der altid en serviceaftale med, så I altid har friskt rent og koldt vand.

Fordele ved Lejeaftale

Ofte stillede spørgsmål

Da der findes mange forskellige typer af kølere, alt efter det behov man har, er der naturligvis også mange forskellige priser på disse. Hos os kan man enten købe kølerne eller man kan tegne et abonnement på dem. Ved køb betaler man en pris for varen og derefter er det jeres ejendom, samt kan man tegner en serviceaftale til vedligeholdelse af den købte køler. Ved køb af et abonnement stiller vi en køler, efter eget valg, til jeres rådighed til en fast månedlig pris, og så skal man ikke tænke på mere. Vi sørger for, at den monteres, installeres, serviceres og altid virker perfekt. Samtidig har man ved denne løsning også mulighed for at op- eller nedgradere køleren, hvis jeres behov ændrer sig over tid – nemt og enkelt for dig og din virksomhed.

Da der findes mange forskellige typer af kølere, alt efter det behov man har, er der naturligvis også mange forskellige priser på disse – dette gælder også priserne på et abonnement. Ved abonnement stiller vi en køler efter eget valg til jeres rådighed til en fast månedlig pris, og så skal man ikke tænke på mere. Vi sørger for, at den monteres, installeres, serviceres og altid virker perfekt. Samtidig har man ved denne løsning også mulighed for at op-eller nedgradere køleren, hvis jeres behov skulle ændre sig over tid. Det betyder, at det altid er nemt og enkelt for dig og din virksomhed. Priserne på abonnementerne for de forskellige kølere kan ses under hvert enkelt produkt.

Ja, vi anbefaler altid at der laves service mindst en og helst to gange årligt, hvor køleren rengøres, desinficeres og afkalkes og hvor man samtidig skifter filteret ud. På den måde er man altid sikker på, at alt fungerer korrekt og at vandet altid er rent. og Hvis man vælger at tegne abonnement på vores kølere, så er dette naturligvis altid inkluderet i prisen.

Ja, vi anbefaler altid at der laves service mindst en eller helst to gange årligt, hvor køleren rengøres, desinficeres og afkalkes og hvor man samtidig skifter filteret ud, så man altid er sikker på at alt fungerer korrekt og at vandet altid er rent og hvis man vælger at tegne abonnement på vores kølere, så er dette naturligvis altid inkluderet.

Vi ønsker af princip ikke at binde vores kunder op på lange bindinger, så vi har kun en bindingsperiode på 12 måneder og herefter er der kun 1 måneds opsigelse på aftalen.

Selve kulsyren bestilles og leveres til Jer efter regning, da der her er tale om et rent forbrugsprodukt og ikke noget der direkte har med køleren at gøre.

Hvis man er teknisk kyndig, kan man godt selv montere køleren. Men vi anbefaler dog at benytte sig af vores montører, så man er sikker på, at alt bliver korrekt monteret. Hvis man vælger at tegne abonnement på vores vandkølere, sørger vi naturligvis for montering.

Ja, alle vores kølere er direkte tilkoblet vandforsyningen hos Jer, så der skal derfor være et ledigt udtag til vand i nærheden af monteringsstedet. Er der monteret en vandhane eller f.eks. en kaffeautomat i nærheden, vil vi som regel kunne tage vand derfra.

Vi har mange forskellige varianter og med forskellig køle kapacitet. Samtidig afhænger det også meget af, hvor den monteres. Står den på et kontor, i et gangmiljø, eller på et lager vil forbruget jo være meget spredt hen over hele dagen og her kræver det ikke så stor kapacitet. Men står den i en kantine, hvor mange personer skal tappe af den på kort tid, vil det kræve en af modellerne med lidt større kapacitet. En fordel ved at tegne abonnement hos os er, at vi kan bytte køleren ud med en, der er bedre egnet, hvis ikke den dækker jeres behov korrekt.

Vi har mange forskellige typer af kølere, både til at stå på bordet eller til at stille på gulvet. men Målene står under specifikationer under hvert produkt på hjemmesiden.

Ja, vi monterer altid filter på vores kølere og ved vores abonnements løsning skal I slet ikke tænke på dette, da dette er en del af abonnementet. Vi kommer ud til Jer 2 gange årligt og servicerer køleren samt skifter filter, så vi er er sikre på, at vandet altid er rent.

Ja, kølerne skal bruge strøm til at køle vandet, og et almindeligt 230V stik kan bruges. Derfor skal dette være tilgængeligt i nærheden af monteringsstedet.

En vandkøler bruger en kompressor, som vi også kender fra køleskabet derhjemme. Derfor vil lyden være næsten den samme, altså næsten ingenting.

Har du flere spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os

Hvorfor vælge vand på lejeaftale

I binder ikke jeres kapital i kølere og skal ikke tænke på, om en køler bliver for gammel og skal skiftes ud. Går den i stykker ringer eller skriver I bare til os og hvis I på et tidspunkt skulle få brug for en køler med en større kapacitet, fordi I vækster eller omvendt jeres vandbehov ændre sig og I ikke længere har brug for en så stor maskine, måske den modsatte vej, hvor I måske ikke længere har behov for en så stor maskine, så skifter vi den bare ud med en, der passer til jer. Det kunne jo også være, at fordi I en dag får lyst til at få en køler med kulsyre eller en helt anden type køler. Det eneste der kræves, er at man har sin køler i en minimumsperiode på 12 mdr. og så vil der være et mindre gebyr for selve udskiftning, og den månedlige leje vil ligeledes blive tilpasset den nye køler. 

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde en vandkøler, som passer til jeres behov?

Scroll to Top