PURA indbygningskøler - Børstet Crome - Rund vandhane - Waterrex
Tilbud!

PURA 5-1 Indbygningskøler med koldt vand med og uden brus samt kogende vand - Børstet Crome - Rund vandhane

5-1 Indbygningskøler med koldt vand med og uden brus samt kogende vand – Børstet Crome Rund vandhane

Køb produkt eller tegn et abonnement

Pris ved køb:

DKK 14.500,00

Pris ved abonnement pr. måned:

DKK 695

Betalingsmuligheder

Du kan vælge mellem to betalingsmetoder: køb eller tegn et abonnement. Vi tilbyder, at du enten kan købe produktet til den fulde pris eller tegne et abonnement, så du blot skal betale den angivne abonnements pris om måneden.

Køb produktet

Pris ekskl moms:

DKK 14.500,00

Tegn abonnement

Binding:

12 måneder

Montering / Installation

Inkluderet

Serviceaftale

Inkluderet

Pris pr. måned ekskl moms:

DKK 695

PURA Indbygningskøler med koldt vand med og uden brus samt kogende vand plus dit normale kold og varm brugsvand – Børstet Crome – Rund vandhane

Denne PURA drikkevandskøler 5 i 1 med rund mekanisk armatur, giver dig dejlig rent koldt vand med og uden brus kogende vand plus det  normale kolde og varme vand du normalt har fra din vandhane.
Det hele er indbygget i én enhed til montering under håndvasken og tilsluttes den medleverede flotte højkvalitets Børstet Crome vandhane produceret i Italien, så du nemt tilgår alle 5 tappemuligheder fra en og samme hane.
Drikkevandskøleren er en gennemstrømningskøler, hvorfra du kan tappe forfriskende, dejligt koldt vand, med eller uden brus samt kogende vand til Te og kaffe.

Alt vand i PURA Indbygningskøler filtreres gennem et aktiv kulfilter for at fjerne urenheder, Micro plast, dårlig smag, okker,  lugt, samt klor, og skal skiftes minimum en gang årligt.

Antal personer

0-30

Kølekapacitet

20 L/tim.

Strømforsyning

230 V

Vandtype

Kold

Brus

Varmt
Varmt vand

Ja

Mål

Scroll til toppen

Udvidet

2.495,- årligt

 

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 600, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Standard

1.995,- årligt

 

*Gælder ikke reservedele udover garanti perioden.

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 600, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Basis

1.295,- årligt

 

Dækker ikke reservedele udover garanti perioden.

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 300, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Montering

Hos Waterrex tilbyder vi autoriseret montering

Opsætning og montering af køler, montering af filter og waterblock samt diverse slangeføring til vandudtag og evt. kulsyreflaske, kræver at der forefindes et vandudtag, samt 230 v. strømstik i umiddelbar nærhed af køleren.

Bestilling af abonnement

Firma Information

Hvem er kontakt personen?

Hvordan vil du kontaktes?

Hvordan skal betalingen opkræves?