Vandkøler med touchscreen - gulvmodel - Waterrex FM3-W
Tilbud!

WATERREX vandkøler med koldt vand med og uden brus - model FE-3-W - Hvid

Denne moderne drikkevandskøler er en elegant og lydsvag gulvmodel med en letbetjent touchscreen i et flot og slank design.

Køb produkt eller tegn en lejeaftale

Pris ved køb:

DKK 8.400,00

Pris ved leje pr. måned:

DKK 445

Betalingsmuligheder

Du kan vælge mellem to betalingsmetoder: køb eller leje. Vi tilbyder, at du enten kan købe produktet til den fulde pris eller leje, så du blot skal betale den angivne abonnements pris per måned.

Køb produktet

Pris ekskl moms:

DKK 8.400,00

Lej produktet

Binding:

12 måneder

Montering / Installation

Inkluderet

Serviceaftale

Inkluderet

Pris pr. måned ekskl moms:

DKK 445

WATERREX vandkøler. Denne moderne drikkevandskøler er en elegant og lydsvag gulvmodel med en letbetjent touchscreen. Drikkevandskøleren klarer de fleste behov i enhver virksomhed og sørger for, at alle dine medarbejdere får frisk og køligt vand på arbejdspladsen. 

Model FE3 er en drikkevandsautomat med en overlegen teknologi, der betjenes via en yderst brugervenlig touchscreen menu. Vandkøleren er samtidig den mest kompakte og lydløse køler i sin kategori.

Model FE3 giver medarbejdere masser af frisk koldt vand med og uden brus i små og mellemstore virksomheder og vandkøleren Model FE3 passer derfor perfekt ind på kontoret eller i mødelokalet. Drikkevandsmaskinen kan levere både friskt, tempereret vand og koldt vand med og uden brus (danskvand) som standard.

WATERREX vandkøler har det nye effektive Hydronic kølesystem, der giver høj kølekapacitet og har et lavt indhold af vand i kølesystemet, der minimerer bakterievækst og sikrer nyt rent vand i hele systemet. Vandkøleren er derfor også energibesparende og du sparer op til 35-40% i forhold til andre kølere. 

Vandkøleren kræver tilslutning til vandforsyning og el

Vandtype

Kold

Tempereret

Brus
Antal personer

0-30

Kølekapacitet

20 L/tim.

Køletemperatur

4-12 grader C

Kræver afløb

Mål

Lækagesystem

Ja

Vægt

19,5 kg

Vand med brus

Ja

Tappesystem

Touch screen

Scroll til toppen

Udvidet

2.495,- årligt

 

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 600, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Standard

1.995,- årligt

 

*Gælder ikke reservedele udover garanti perioden.

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 600, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Basis

1.295,- årligt

 

Dækker ikke reservedele udover garanti perioden.

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 300, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Montering

Hos Waterrex tilbyder vi autoriseret montering

Opsætning og montering af køler, montering af filter og waterblock samt diverse slangeføring til vandudtag og evt. kulsyreflaske, kræver at der forefindes et vandudtag, samt 230 v. strømstik i umiddelbar nærhed af køleren.

Bestilling af køler på lejeaftale

Firma Information

Hvem er kontakt personen?

Hvordan vil du kontaktes?

Hvordan skal betalingen opkræves?