Beskrivelse

Denne vandkøler er en funktionel højkapacitetskøler. Modellen er det perfekte valg til din kantine, bar, café, hotel eller restaurant. Maskinen har et enkelt og moderne design med rå detaljer.

Modellen er beregnet til at sætte på et bord og leveres med kvalitets tappehaner i rustfri stål. Vandkøleren er udstyret med isbank-teknologi og maskinen kan derfor levere op til 60 liter frisk, køligt vand i timen. (Er behovet større, så se modellerne: Atlantis 120 eller Atlantis 180). Vandkøleren har en justerbar koldtvandstemperatur og kræver tilslutning til vandforsyning og el. Maskinen kræver ikke afløb. Vandkøleren har to forsyningsmuligheder: Koldt vand og koldt vand med brus. 

Vælger du vandkølermodellen Atlantis 60 UP, kan du og dine medarbejdere eller kunder få frisk koldt vand med og uden brus samt tempereret vand og holde jer hydreret hele dagen, mens I arbejder.

Praktisk information

Vandkøleren Atlantis 60 UP er en bordmodel med tappehaner, der leverer frisk koldt vand med og uden brus samt tempereret vand som standard. Vandkøleren kræver tilslutning til el og vand, men kræver ikke afløb.

Yderligere information


Kold

Tempereret

Brus
Dimensioner

262 x 450 x 485 mm

Køledata

0,75 Liter saturator

Køleteknologi

Isbank

Kølekapacitet

60 liter/timen

Kompresser styrke

Hermetisk 220W

Tappesystem

Touch screen

Kabinet materiale

Inox AISI 304L og plastcoated zink

Kulsyretryk

3,5-6 Bar

Kølemiddel

R134a 98g

Lækagesystem

Nej – se tilslutningskit

Max Strømforbrug

670W – 2.9A

Rumtemperatur

10-32 grader C

Strømforsyning

220-230V – 50Hz – monofase

Vægt

33 kg

Køletemperatur

2-8 grader C

Vandtryks krav

1,5-5 Bar

Varmt vand

Nej