Tilbud

Beskrivelse

Denne elegante vandkøler sørger for, at dine medarbejdere får frisk koldt og tempereret vand samt kold vand med brus (danskvand) på arbejdspladsen. CTTE3 er en drikkevandsautomat med en overlegen teknologi, der betjenes via en letforståelig touchscreen menu. CTTE3 opfylder behovet for koldt vand og danskvand i små og mellemstore virksomheder og vandkøleren CTTE3 passer derfor også perfekt ind på kontoret eller i mødelokalet. 

Drikkevandskøleren er en elegant og lydsvag bordmodel med brugervenlig touchscreen. Vandkøleren er en af de mest kompakte og lydløse køler i sin kategori med en bredde på kun 18,5 cm. Modellen fås I farverne: Hvid eller sort. 

Vandkøleren har det nye effektive Hydronic kølesystem, der giver høj kølekapacitet og som har et lavt indhold af vand i kølesystemet, der minimerer bakterievækst og sikrer nyt rent vand i hele systemet.

Vandkøleren er desuden energibesparende, hvilket betyder, at du sparer op til 35-40% i forhold til andre vandkølere. Du har mulighed for at styre og programmere vandkøleren via vores egen app (til Android & IOS). 

Hvorfor vælge CTTE3 WaterRex vandkøler?

  • Justerbar koldt vand samt styrke af brus i vand.
  • Den mest kompakte og lydløse vandkøler i sin kategori.
  • Op til 35-40% mere energibesparende end andre kølere.
  • Automatisk indvendig rengøring.
  • effektivt Hydronic kølesystem, der giver høj kølekapacitet.
  • Styring af køleren via vores egen APP (til Android & IOS)

Praktisk information

Model CTTE3 Bordmodel leverer frisk tempereret vand, filtreret koldt vand samt vand med brus som standard. Vandkøleren kræver tilslutning til el og vand. 

Denne vandkøler kan både købes og lejes – spørg for pris!

Yderligere information


Kold

Tempereret

Brus

DKK9,900.00 DKK7,500.00