Waterrex vandkøler med touchscreen - model - FM2-W

WATERREX FE2-W - Vandkøler med koldt- og tempereret vand

Tilbud!

WATERREX FE2-W - Vandkøler med koldt- og tempereret vand

Denne moderne drikkevandskøler er en elegant og lydsvag gulvmodel med en letbetjent touchscreen i et flot og slank design.

Køb produkt

Pris ved køb:

DKK7.900,00 DKK6.900,00

Tegn Abonnement

Binding:

12 måneder

Montering / Installation

Inkluderet

Serviceaftale

Inkluderet

Pris pr. måned:

DKK 299

Denne moderne drikkevandskøler er en elegant og lydsvag gulvmodel med en letbetjent touchscreen. Drikkevandskøleren klarer de fleste behov i enhver virksomhed og sørger for, at alle dine medarbejdere får frisk og køligt vand på arbejdspladsen. 

Model FE2 er en drikkevandsautomat med en overlegen teknologi, der betjenes via en yderst brugervenlig touchscreen menu. Vandkøleren er samtidig den mest kompakte og lydløse køler i sin kategori. Modellen fås i et tidløst design i farverne: hvid og sort. 

Model FE2 giver medarbejdere masser af frisk koldt vand i små og mellemstore virksomheder og vandkøleren Model FE2 passer derfor perfekt ind på kontoret eller i mødelokalet. Drikkevandsmaskinen kan levere både friskt, tempereret vand og koldt vand  som standard.

Drikkevandskøleren har det nye effektive Hydronic kølesystem, der giver høj kølekapacitet og har et lavt indhold af vand i kølesystemet, der minimerer bakterievækst og sikrer nyt rent vand i hele systemet. Vandkøleren er derfor også energibesparende og du sparer op til 35-40% i forhold til andre kølere. 

Vandkøleren kræver tilslutning til vandforsyning og el

Vandtype

Kold

Tempereret
Antal personer

0-30

Fast vandforsyning

Kølekapacitet

20 L/tim.

Lækagesystem

Ja

Mål

Vægt

22 Kg.

Strømforsyning

230 V

Scroll til toppen

Bestilling af abonnement

Firma Information

Hvem er kontakt personen?

Hvordan vil du kontaktes?

Hvordan skal betalingen opkræves?