WATERREX vandkølere

Hos Waterrex finder du et stort udvalg af drikkevandskølere og vandautomater med eller uden serviceaftale.

En drikkevandskøler er både miljørigtig og økonomisk besparende, og så sikrer den dine medarbejdere
friskt og koldt drikkevand dagen lang. What’s not to like?

Salg og udlejning af drikkevandskølere og vandautomater

Hos Waterrex kan både egne og andre typer af drikkevandskølere købes og lejes samt serviceres i hele landet. Med et stort sortiment af drikkevandskølere, både bordmodeller, gulvmodeller, indbygningsmodeller samt drikkevandsfontæner, er der med garanti en drikkevandskøler, som kan opfylde jeres behov for frisk vand og passe ind i netop jeres arbejdsmiljø. For hygiejnisk aftapning af vand, kommer et udvalg af vores drikkevandskølere også med berøringsfrit tastatur og fodpedal, mens kulsyre skal bestilles seperat, hvis en drikkevandskøler med brus ønskes.

Med andre ord: en drikkevandskøler i et enkelt og moderne design, der kan tilpasses til ethvert miljø og sørge for frisk drikkevand hele dagen lang, er et sikkert valg.

Køb eller lej en drikkevandskøler, og gør det nemt for både medarbejdere, kunder, gæster og andre besøgende at få koldt drikkevand.

Fordele ved en drikkevandskøler

Friskhed

Med en drikkevandkøler fra Waterrex, får man altid friskt, rent og koldt vand med det samme uden unødvendig spild. Her vil bakterier fra stillestående og lunere vand være helt elimineret.

Miljørigtig

Med en drikkevandskøler fra Waterrex er man med til at nedbringe antallet af tomme plastikflasker i miljøet. Direkte forsyning af postevand gennem en drikkevandskøler giver intet plastaffald.

Økonomisk

Ved at bruge det vand der allerede er i hanen, og køle det ned, frem for at købe vand på plastikflasker, sparer man en del økonomisk. Jo flere brugere man er, jo større besparelser får man!

Hav adgang til frisk drikkevand hele dagen lang!

Køb eller lej en drikkevandskøler gennem Waterrex, og hav adgang til frisk drikkevand hele dagen lang! Med en drikkevandskøler bliver det nemmere at drikke vand mens det på samme tid skåner både miljøet og økonomien.

  • Vandkøler til bordplacering waterrex
  • Tilbud! waterrex-80P

Lej en drikkevandskøler

Når I har fundet den drikkevandskøler, der matcher jeres behov bedst muligt, kommer vi ud og installerer drikkevandskøleren på det aftalte sted afhængig af hvornår det passer jer bedst.

Uanset hvilken af vores tilgængelige drikkevandskølere I er på udkig efter, kan produktet enten købes eller lejes. Fordelene ved at leje en vandkøler på abonnement er, at man altid har en køler, der fungerer. Med en fast månedlig pris, hvor montering, serviceaftale og filterskift er inkluderet, er I dækket af fuld garanti i hele perioden – og skulle jeres behov ændre sig, udskifter vi blot vandkøleren med en ny der passer bedre.

Læs mere om Waterrex vandkølere på lejeaftale her.

Service- og vedligeholdsaftale

For at en vandkøler kan levere et koldt glas vand, lige når man ønsker det, har den brug for serviceeftersyn og vedligehold. Uanset om drikkevandskøleren købes eller lejes på abonnement, kan der tegnes en serviceaftale, så I altid er sikret at have frisk, rent og koldt vand lige ved hånden.

En drikkevandskøler med serviceaftale sikrer, at jeres vandkøler er ren og ikke mindst godt kørende. Vi kommer en eller flere gange om året, afhængig af aftale, og servicerer vandkøleren. Her udfører vi blandt andet rengøring og desinficering af køleren samt afkalkning og udskiftning af filteret.

Med en serviceaftale får I det fulde udbytte af jeres drikkevandskøler.

Læs mere om Waterrex serviceaftaler her og bestil en serviceaftale til din drikkevandskøler.

Scroll til toppen