Ofte stillede spørgsmål

Friskhed

Med en vandkøler fra os, får du altid frisk, rent og koldt vand med det samme! Sundt og friskt vand, intet spild.

Miljørigtig

Vores vandkølere er alle baseret på direkte forsyning af postevand, intet plastaffald.

Nærhed

Som en 100% danskejet virksomhed er vi aldrig længere væk end et opkald eller mail – nemt og lige til!

Ofte stillede spørgsmål

Da der findes mange forskellige typer af kølere, alt efter det behov man har, er der naturligvis også mange forskellige priser på disse. Hos os kan man enten købe kølerne eller man tegne et abonnement på dem. Ved køb betaler man en pris for varen og det er derefter Jeres ejendom og tegner evt. samtidig en service aftale. Ved abonnement stiller vi en køler efter eget valg til Jeres rådighed til en fast månedlig pris og så skal man ikke tænke på mere, så sørger vi for at den installeres, serviceres og altid virker perfekt. Samtidig har man ved denne løsning også mulighed for at op-eller nedgradere køleren hvis Jeres behov ændrer sig over tid, nemt og enkelt for dig og din virksomhed.

Da der findes mange forskellige typer af kølere, alt efter det behov man har, er der naturligvis også mange forskellige priser på disse. Ved lejeaftale stiller vi en køler efter eget valg til Jeres rådighed til en fast månedlig pris og så skal man ikke tænke på mere, så sørger vi for at den installeres, serviceres og altid virker perfekt. Samtidig har man ved denne løsning også mulighed for at op-eller nedgradere køleren hvis Jeres behov ændrer sig over tid, nemt og enkelt for dig og din virksomhed. Priserne for de forskellige kølere kan ses her på siden under hvert enkelt produkt.

Nej, I kan leje alle vores tilgængelige typer af kølere.

Vi ønsker af princip ikke at binde vores kunder op på lange bindinger, så vi har kun en bindingsperiode på 12 måneder og herefter er der kun 1 måneds opsigelse på aftalen.

Selve kulsyren bestilles og leveres til Jer efter regning, da der her er tale om et rent forbrugsprodukt og ikke noget der direkte har med køleren at gøre.

Ja uanset om man gør det selv eller får os til det ved at tegne en service-og vedligeholdelsesaftale, så bør der laves service mindst en eller to gange årligt, hvor køleren rengøres, desinficeres og afkalkes og hvor man samtidig skifter filteret ud, så man altid er sikker på at alt fungerer korrekt og at vandet altid er rent.

Hvis man er teknisk kyndig kan man godt selv montere køleren, men vi anbefaler dog at benytte sig af vores montører, så man er sikker på at alt bliver korrekt monteret. Hvis man tegner en lejeaftale sørger vi naturligvis for monteringen

Vi har mange forskellige varianter og med forskellig køle kapacitet, men det afhænger også meget af hvor den monteres. Står den på et kontor, i et gangmiljø eller på et lager vil forbruget jo være meget spredt hen over hele dagen og her kræver det ikke så stor kapacitet, men står den i en kantine hvor mange personer skal tappe af den på kort tid vil det kræve en af modellerne med lidt større kapacitet.

Ja, alle vores kølere er direkte tilkoblet vandforsyningen hos Jer, så der skal derfor være et ledigt udtag til vand i nærheden af monteringstedet. Er der monteret en vandhane eller f.eks. en kaffeautomat i nærheden vil vi som regel kunne tage vand derfra.

Ja, kølerne skal bruge strøm til at køle vandet, men et almindeligt 230 V stik kan bruges, så dette skal være tilgængeligt i nærheden af monteringstedet.

Vi har mange forskellige typer af kølere, både til at stå på bordet eller til at stille på gulvet, men målene står under specifikationer under hvert produkt på hjemmesiden.

Vi anbefaler at der monteres et filter på køleren, da man så sikrer sig at vandet altid er rent og det giver også en længere levetid på køleren og den er nemmere at holde ren. Dette filter skiftes efter behov og forbrug, men mindst en gang årligt og helst to gange årligt.

En vandkøler bruger en kompressor som vi også kender fra køleskabet derhjemme, så lyden vil være næsten den samme, altså næsten ingenting.

Har du flere spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os

Scroll to Top