Om os

Friskhed

Med en vandkøler fra os, får du altid frisk, rent og koldt vand med det samme! Sundt og friskt vand, intet spild.

Miljørigtig

Vores vandkølere er alle baseret på direkte forsyning af postevand, intet plastaffald.

Nærhed

Som en 100% danskejet virksomhed er vi aldrig længere væk end et opkald eller mail – nemt og lige til!

Hvem er vi

WATERREX er en dansk virksomhed, der er stiftet af Karsten Maron. Han er et velkendt navn i branchen, da han som én af de første, tilbage i 1998, startede med import og salg af kølere, hvad man dengang kaldte online kølere, på det danske marked. Online kølere eller som vi kalder dem i dag, drikkevandskølere og vandautomater, er kølere der tilsluttes direkte til vandforsyningen og som køler, filtrerer, varmer og tilsætter kulsyre til vandet. Vi har i over 24 år været med til at gøre rent, frisk vand tilgængelig for os alle – og sidenhen startet produktion af egne kølere med salg i både Europa og USA.

Som officiel distributør af Blupura og Canaletas, sælger og udlejer vi drikkevandskølere og vandautomater samt servicerer både egne og andre typer af kølere i hele landet.

Vores mål er at få drikkevandskølere og vandautomater ud til alle virksomheder og institutioner, så medarbejdere, kunder og gæster nemt og bekvemt kan få koldt drikkevand. Vand er en essentiel del af vores krop og giver fornyet energi til hjernen. På denne måde er vi med til at skabe gode vilkår.

Scroll to Top