BLUPURA Box 60 KTB – indbygget vandkøler til koldt, tempereret & vand med brus – 60 liter/t.

Blupura Box 60 KT er en diskret og praktisk indbygget vandkøler til kantinen, frokoststuen eller restauranten. Effektiv vandkøler til koldt og tempereret vand med en kølekapacitet på 60 liter i timen.

Køb produkt eller tegn en lejeaftale

Pris ved køb:

DKK 16.500,00

Pris ved leje pr. måned:

DKK 525

Betalingsmuligheder

Du kan vælge mellem to betalingsmetoder: køb eller leje. Vi tilbyder, at du enten kan købe produktet til den fulde pris eller leje, så du blot skal betale den angivne abonnements pris per måned.

Køb produktet

Pris ekskl moms:

DKK 16.500,00

Lej produktet

Binding:

12 måneder

Montering / Installation

Inkluderet

Serviceaftale

Inkluderet

Pris pr. måned ekskl moms:

DKK 525

BLUPURA Box 60 KTB er en indbygningskøler, der kræver separat taphane. Denne vandkøler kan forsyne kantinen, caféen eller restauranten med frisk koldt vand og tempereret vand direkte fra taphanen.

Med denne indbygningsmodel, kan du spare plads på køkkenbordet, i kantinen, frokoststuen eller andre steder, hvor man forsyner sig med vand fra en vandkøler. Det eneste, Box-modellen kræver, er en separat tappehane, vandhane eller lignende. Med BLUPURA Box 60 KTB kan du derfor let og diskret placere vandkøleren i skabet under vasken eller lignende.

Vandkøleren er blandt de mest kompakte og lydløse vandkølere i sin kategori og med en høj kølekapacitet på hele 60 liter i timen. BLUPURA Box 60 KTB er et perfekt valg til både virksomheder og restauranter, da den ikke kræver bordplads, hvilket gør den praktisk og nem.

Hvorfor vælge indbygningsmodellen BLUPURA Box 60 KTB vandkøler?

• En smart pladsbesparende løsning, der kun efterlader hanen synlig. • Lydsvag indbygningsmodel. • Kølekapacitet på 60 liter/t. – perfekt til kantiner og større arbejdspladser. • Automatisk indvendig rengøring. • Effektivt direkte gennemstrømningskølesystem med isbanksystem, der giver høj kølekapacitet.

Praktisk information Vandkøleren BLUPURA Box 60 KTB er en praktisk og diskret vandkøler med tempereret og koldt vand. Den har en kølekapacitet på hele 60 liter i timen.

Vandkøleren genererer varme, når den kører, hvilket kræver udluftning i skabet den monteres i.

Dimensioner (BxDxH)

26 x 41,6 x 41,6 cm

Vandtype

Kold

Tempereret

Brus
Køledata

60 Liter/timen

Køleteknologi

Spiral køling

Kølekapacitet

60 liter/timen

Kulsyretryk

3,5-5 Bar

Lækagesystem

Ja

Strømforsyning

230V

Vægt

22 Kg.

Køletemperatur

5-12 grader C

Vandtryks krav

1,5-4 Bar

Varmt vand

Nej

Udskænkningshøjde

281 mm

Antal personer

0-3030-5050+

Brand

Blupura

Scroll to Top

Montering

Hos Waterrex tilbyder vi autoriseret montering

Opsætning og montering af køler, montering af filter og waterblock samt diverse slangeføring til vandudtag og evt. kulsyreflaske, kræver at der forefindes et vandudtag, samt 230 v. strømstik i umiddelbar nærhed af køleren.

Premium

2.995,- årligt

 

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 600, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Standard

2.395,- årligt

 

*Gælder ikke reservedele udover garanti perioden.

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 600, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Basis

1.495,- årligt

 

Dækker ikke reservedele udover garanti perioden.

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 300, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Bestilling af køler på lejeaftale

Firma Information

Hvem er kontakt personen?

Hvordan vil du kontaktes?

Hvordan skal betalingen opkræves?