BLUPURA WALL væghængt Vanddispenser til koldt vand og vand med brus

Vanddispenser til koldt vand og koldt vand med brus

Innovativ væg vanddispenser med et eksklusivt design, der kan monteres stort set overalt.

(Kræver en kølerenhed tilsluttet (ikke inkluderet) samt tilslutning til afløb)

Køb produkt eller tegn en lejeaftale

Pris ved køb:

DKK 8.700,00

Pris ved leje pr. måned:

DKK 275

Betalingsmuligheder

Du kan vælge mellem to betalingsmetoder: køb eller leje. Vi tilbyder, at du enten kan købe produktet til den fulde pris eller leje, så du blot skal betale den angivne abonnements pris per måned.

Køb produktet

Pris ekskl moms:

DKK 8.700,00

Lej produktet

Binding:

12 måneder

Montering / Installation

Inkluderet

Serviceaftale

Inkluderet

Pris pr. måned ekskl moms:

DKK 275

Den vægmonterede vanddispenser med 2 knapper præsenterer et unikt og innovativt design, der passer til enhver form for installation. Denne dispenser er den ultimative kombination af elegance og funktionalitet og er velegnet til brug i kontorer, hjem, boliger, prestigefyldte ejerlejligheder og hoteller. Hvis det ikke er muligt at installere gulvstående kølere af sikkerhedsmæssige årsager, er denne vægmonterede løsning også ideel for skoler, hospitaler og andre miljøer.

Med 2 mekaniske knapper i rustfrit stål kan denne dispenser levere både koldt vand og koldt vand med brus. Fremstillet af materialer af høj kvalitet, såsom rustfrit stål og anodiseret aluminium, sikrer den holdbarhed og pålidelighed. Den kan let tilsluttes enhver under-counter køler, hvilket giver større installationsfleksibilitet og mulighed for at tilpasse dine kølebehov.

Denne vægmonterede vanddispenser er ikke kun et funktionelt apparat, men også en stilfuld tilføjelse til ethvert rum. Med sit moderne design og brugervenlige knapper er det let at opnå den ønskede drikkevare, uanset om det er koldt vand til at slukke tørsten eller koldt brusende vand for en forfriskende oplevelse. Sikker, pladsbesparende og let at vedligeholde, er denne dispenser den perfekte løsning til dem, der søger en praktisk og elegant vandforsyning.

Antal personer

0-300-5030-5050+

Strømforsyning

230 V

Vandtype

Kold

Brus
Varmt vand

Nej

Mål

Vægt

7 Kg.

Brand

Blupura

Scroll to Top

Montering

Hos Waterrex tilbyder vi autoriseret montering

Opsætning og montering af køler, montering af filter og waterblock samt diverse slangeføring til vandudtag og evt. kulsyreflaske, kræver at der forefindes et vandudtag, samt 230 v. strømstik i umiddelbar nærhed af køleren.

Premium

2.995,- årligt

 

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 600, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Standard

2.395,- årligt

 

*Gælder ikke reservedele udover garanti perioden.

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 600, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Basis

1.495,- årligt

 

Dækker ikke reservedele udover garanti perioden.

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 300, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Bestilling af køler på lejeaftale

Firma Information

Hvem er kontakt personen?

Hvordan vil du kontaktes?

Hvordan skal betalingen opkræves?