BLUPURA WALL væghængt Vanddispenser til koldt vand

Vanddispenser til koldt vand.

Innovativ væg vanddispenser med et eksklusivt design, der kan monteres stort set overalt.

(Kræver en kølerenhed tilsluttet (ikke inkluderet) samt tilslutning til afløb)

Køb produkt eller tegn en lejeaftale

Pris ved køb:

DKK 7.300,00

Pris ved leje pr. måned:

DKK 229

Betalingsmuligheder

Du kan vælge mellem to betalingsmetoder: køb eller leje. Vi tilbyder, at du enten kan købe produktet til den fulde pris eller leje, så du blot skal betale den angivne abonnements pris per måned.

Køb produktet

Pris ekskl moms:

DKK 7.300,00

Lej produktet

Binding:

12 måneder

Montering / Installation

Inkluderet

Serviceaftale

Inkluderet

Pris pr. måned ekskl moms:

DKK 229

Den vægmonterede vanddispenser præsenterer en unik og innovativt design, der er egnet til enhver form for installation. Det er den perfekte kombination af elegance og funktionalitet, ideel til kontorer, hjem, boliger, prestigefyldte ejerlejligheder og hoteller. Wall er også en ideel løsning til skoler, hospitaler og enhver arbejdsplads, hvor installation af gulvstående kølere ikke er mulig af sikkerhedsmæssige årsager.

Den har 1 mekanisk knap i rustfrit stål og er fremstillet af materialer af høj kvalitet som rustfrit stål og anodiseret aluminium. Den kan tilsluttes enhver type under-counter køler, hvilket giver installationsfleksibilitet. Med sit stilfulde design og holdbare konstruktion er denne vægmonterede vanddispenser en pålidelig og praktisk løsning, der tilføjer et strejf af klasse til ethvert rum. Sikker, pladsbesparende og let at vedligeholde, gør den det nemt at opretholde en konstant tilførsel af køligt vand, hvilket gør den ideel til forskellige miljøer og brugsscenarier.

Antal personer

0-300-5030-5050+

Strømforsyning

230 V

Vandtype

Kold
Varmt vand

Nej

Mål

Vægt

7 Kg.

Brand

Blupura

Scroll to Top

Montering

Hos Waterrex tilbyder vi autoriseret montering

Opsætning og montering af køler, montering af filter og waterblock samt diverse slangeføring til vandudtag og evt. kulsyreflaske, kræver at der forefindes et vandudtag, samt 230 v. strømstik i umiddelbar nærhed af køleren.

Premium

2.995,- årligt

 

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 600, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Standard

2.395,- årligt

 

*Gælder ikke reservedele udover garanti perioden.

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 600, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Basis

1.495,- årligt

 

Dækker ikke reservedele udover garanti perioden.

Bemærk: Hvis køleren indeholder varmt vand, vil der være et tillæg på kr. 300, – / årligt. Dette er ikke inkluderet i prisen.

Bestilling af køler på lejeaftale

Firma Information

Hvem er kontakt personen?

Hvordan vil du kontaktes?

Hvordan skal betalingen opkræves?