Beskrivelse

Denne moderne drikkevandskøler er en elegant og lydsvag gulvmodel med en letbetjent touchscreen. Drikkevandskøleren klarer de fleste behov i enhver virksomhed og sørger for, at alle dine medarbejdere får frisk og køligt vand på arbejdspladsen. 

Model FE3 er en drikkevandsautomat med en overlegen teknologi, der betjenes via en yderst brugervenlig touchscreen menu. Vandkøleren er samtidig den mest kompakte og lydløse køler i sin kategori. Modellen fås i et tidløst design i farverne: hvid og sort. 

Model FE3 giver medarbejdere masser af frisk koldt vand i små og mellemstore virksomheder og vandkøleren Model FE3 passer derfor perfekt ind på kontoret eller i mødelokalet. Drikkevandsmaskinen kan levere både friskt, tempereret vand og koldt vand som standard.

Drikkevandskøleren har det nye effektive Hydronic kølesystem, der giver høj kølekapacitet og har et lavt indhold af vand i kølesystemet, der minimerer bakterievækst og sikrer nyt rent vand i hele systemet. Vandkøleren er derfor også energibesparende og du sparer op til 35-40% i forhold til andre kølere. 

Det er muligt at styre og programmere drikkevandskøleren via vores egen APP (til Android & IOS). Vandkøleren kræver tilslutning til vandforsyning og el.

Det er muligt både at købe eller leje denne drikkevandskøler – spørg for pris!

Yderligere information


Kold

Tempereret

DKK7,900.00