Tilbud

Beskrivelse

Denne moderne drikkevandskøler er en elegant og lydsvag gulvmodel. Drikkevandskøleren klarer de fleste behov i enhver virksomhed og sørger for, at alle dine medarbejdere får frisk og køligt vand på arbejdspladsen. 

Model FM2 er en drikkevandsautomat med en overlegen teknologi, der betjenes yderst brugervenligt. Vandkøleren er samtidig den mest kompakte (mål: (H) 110 x (B) 32,5 x (D) 24,5 cm) og lydløse køler i sin kategori. Modellen fås i et tidløst design i farverne: hvid og sort. 

Model FM2 giver medarbejdere masser af frisk koldt vand i små og mellemstore virksomheder og vandkøleren Model FM2 passer derfor perfekt ind på kontoret eller i mødelokalet. Drikkevandsmaskinen kan levere både friskt, tempereret vand og koldt vand som standard.

Drikkevandskøleren har det nye effektive Hydronic kølesystem, der giver høj kølekapacitet og har et lavt indhold af vand i kølesystemet, der minimerer bakterievækst og sikrer nyt rent vand i hele systemet. Vandkøleren er derfor også energibesparende og du sparer op til 35-40% i forhold til andre kølere. 

Vandkøleren kræver tilslutning til vandforsyning og el.

Det er også muligt at leje denne drikkevandskøler – spørg for pris!

Yderligere information


Kold

Tempereret

DKK7,900.00 DKK5,900.00